Политика за конфиденциалност във връзка с GDPR Европейски регламент за защита на личните данни EU GDPR

25май

Дата на влизане в сила: 25 май 2018

Това заявление за конфиденциалност се отнася до www.ariana-lozenets.com, който е собственост на Таня Желязкова и обслужва дейността на Стаи за гости Ариана.

Каква лична информация използваме?

Ние събираме следните видове лична информация:

*Вашето лично име и фамилия,ЕГН, имейл адрес и телефонен номер;

*Данни за престоя ви, включително дати на пристигане и заминаване, специални изисквания, информация за избора ви на услуги (включително избор на стая, удобства и други използвани от вас услуги);

*Вие винаги можете да изберете каква лична инфомация (ако изобщо предоставите такава) желаете да предоставите. В случай на отказ за предоставяне на тази информация, ние ще бъдем в обективна невъзможност да предоставим исканата услуга.

*Защо събираме, използваме и споделяме вашата лична информация?

Резервации: ние използваме вашата лична информация, за да можем да осъществим вашата  резервация и да ви изпратим имейл с потвърждение за вашето настаняване.

Отзиви от гости: възможно е да използваме вашата информация за контакт, за да ви поканим да напишете отзив след престоя си. Това помага на други пътуващи да изберат мястото за настаняване, което най-добре отговаря на техните нужди.

Друга комуникация: в други случаи можем да се свържем с вас по имейл, по пощата, по телефона или с sms, в зависимост от това какви данни за контакт решите да споделите с нас. Това може да стане по няколко причини:

Възможно е да възникне необходимост да отговорим на или да обработим ваша заявка.

Ако не сте завършили процеса по резервация, можем да ви изпратим имейл с припомняне да го сторите. Според нас тази допълнителна услуга е полезна, защото така можете да продължите с извършването на дадена резервация без да се налага наново да търсите мястото, където искате да отседнете, или да въвеждате всички данни отначало.

Изпълнение на регулаторни и законови задължения: възможно е да използваме личната ви информация с цел изпълнение на регулаторни и законови задължения.

Разследване и превенция на измамите: възможно е да използваме личните ви данни с цел разследване и превенция на измамите и други незаконосъобразни или нежелателни действия.

Подобряване на нашите услуги: Не на последно място, ние използваме личните ви данни с цел статистически анализ, подобряване на нашите услуги, потребителския опит и функционалността и качеството на туристическата информация и онлайн услугите, които предлагаме.

Компетентни органи: Ние разкриваме лични данни на правоприлагащите органи и други държавни органи, доколкото това се изисква от закона или е необходимо за предотвратяването, разкриването и съдебното преследване на престъпни деяния и измами.

Съхранение на лични данни

Ще съхраним личните ви данни за период, който считаме за нужен, за да ви предоставяме услуги, да се съобразяваме с приложимите закони (включително законите за съхраняване на документи), да разрешаваме спорове с всяка страна и за да упражняваме дейността си. Всички лични данни, които съхраняваме са обект на това заявление за конфиденциалност.

Сигурност

Какви процедури по сигурността използваме за защита на личните ви данни?

Ние използваме разумни работни системи и процедури в защита на личните данни, които ни предоставяте. Освен това използваме процедури за сигурност и технически и физически ограничения на достъпа и използването на лична информация на нашитеносители. Само оторизиран персонал има достъп до личната информация в процеса на работата си.

Translate »
Call Now Button